Edirne Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Merkezimize Ziyaret

Merkezimiz ve Edirne Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesi işbirliğinde lise öğrencilerinin kariyer gelişimlerini desteklemek amacıyla Bahar dönemi boyunca sürecek kariyer etkinlikleri kapsamındaki çalışmaları görüşmek üzere  Edirne Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hacer ÖZEN ve Psk. Dan. Hüseyin SADIRLI 31 Mart 2021 tarihinde Merkezimizi ziyaret ettiler. 

Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hacer ÖZEN iki kurum arasında başlatılan kariyer etkinlikleri sürecinin; Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından takdir edildiğini ve diğer liselerin de etkinliklerden faydalanabilmesi için Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Merkezimiz işbirliğinde kariyer etkinliklerinin kapsamının genişletilmesi konusunda çalışma başlattıldığını iletti. 

Ziyarette Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Hakkı Mevlüt ÖZCAN kariyer etkinliklerinin öğrencilere sağlayacağı katkılara değinerek kariyer etkinlik projesinin Milli Eğitim İl Müdürlüğünce desteklenmesi konusunda duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ÖZCAN; Edirne'de bulunan öğrencilerin ve velilerin; Üniversitemizi ve bölümlerimizi akademisyenlerin anlatımı ile tanımalarının öğrencilerin kariyer tercihlerine önemli katkılar sağlayacağının ve bu vesile ile Üniversite ile Edirne Halkı arasındaki bağın güçleneceğinin altını çizdi. 

Aralık ayı içerisinde Edirne Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Psk. Dan. Hüseyin SADIRLI ve Merkezimizden Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN ile başlatılan kurumsal iletişim süreci, Mart ayı başında yapılan ilk etkinlik olan "Mesleğimi Seçiyorum" ile hız kazandı. Devamında Merkezimiz ve Edirne Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesi girişimleri ile güçlenen kariyer çalışmalarının Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün de destekleri ile başta Edirne Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesi olmak üzere Edirne'de bulunan tüm liselerin katılımı ile Haziran başına dek sürmesi planlanmaktadır. 
Ek Resimler
Bu içerik 01.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 561 kez okundu.