Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi İşbirliğinde Üniversite Öğrencilerine Yönelik İş Kulübü Eğitimi Gerçekleştirildi

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Üniversite öğrencilerine yönelik İş Kulübü eğitimi gerçekleştirildi.

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi işbirliğinde; farklı bölümlerde öğrenim görmekte olan Üniversitesi Öğrencilerine İş Kulübü eğitimi verildi. Gerçekleştirilen eğitimde; İŞKUR hizmetleri, iş arama ağı, iş arama becerileri, gençlere yönelik motivasyon artırma, yöntem desteği verme, özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri konularında eğitimler verildi. Eğitim sonrasında Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Şengül ÇİLDAM; İŞKUR hizmetleri, çalışma hayatı ve işgücü piyasası hakkında katılımcılara açıklamalarda bulunmuştur. Eğitime Katılan öğrencilere İŞKUR İl Müdürü Şengül ÇİLDAM ve Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kenan TERZİOĞLU tarafından Katılım belgeleri takdim edilmiştir.
Ek Resimler
Bu içerik 20.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 290 kez okundu.