Doğuş Otomotiv ve Edirne Mercan Otomotiv Katkılarıyla "Kariyer Yolculuğunda İlk Adım: CV Hazırlama ve Mülakata Hazılık Yöntemleri" Etkinliği İle Öğrencilerimiz Kariyerlerine Yeni Bilgiler Ekledi

Merkezimiz koordinasyonunda Doğuş Otomotiv ile Edirne Mercan A.Ş. katkılarıyla  "Kariyer Yolculuğunda İlk Adım: CV Hazırlama ve Mülakata Hazırlık Yöntemleri" etkinliği  2 Aralık 2021’de çevrimiçi (online) olarak düzenlendi.

Etkinlikte  Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları Geliştirme Yöneticisi Doğan KUMSAR; nasıl CV hazırlanmalı konusunda detaylar paylaşarak profesyonel CV için ipuçları verdi. Mülakat hakkında bilgilerin yanı sıra mülakat tüyoları paylaşan KUMSAR, etkinlik sonunda Salih KOÇ tarafından sorulan soruya cevap veren 3 öğrencimize mentörlük hediye etti. 

Mercan A.Ş. İnsan Kaynakları Yöneticisi Salih KOÇ ise Mercan A.Ş. kurumsal yapısından ve İK süreçlerinden bahsetti. KOÇ; etkinlik sonunda sorduğu soruya cevap veren ilk 3 öğrencimize Mercan A.Ş. tarafından hazırlanan hediyeler gönderileceğini belirtti.

Merkezimizden Merkez Müdürü Prof. Dr. Hakkı Mevlüt ÖZCAN ve Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN'ın yönettiği etkinliğe; İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Fakültesi; Uygulamalı Bilimler Fakültesi gibi farklı bölümlerden öğrencilerimiz katılım sağladı. 

Etkinlik öğrencilerin sorularının eğitmenler tarafından cevaplanması ile son buldu. 
Ek Resimler
Bu içerik 09.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 271 kez okundu.