ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANIMIZ'IN TEŞRİFLERİYLE KARİYER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin açılış töreni 26 Aralık 2016 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun yanı sıra Vali Günay Özdemir, Edirne CHP Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Edirne il protokolü, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açılışta Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, Kariyer Merkezi ile ilgili bilgilendirme konuşması gerçekleştirdi. Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin öğrencilerimiz daha eğitim alırken kariyer sahibi olma konusunda büyük avantaj sağlayacağını ifade etti.

Konuşmanın sonunda Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi protokol tarafından açıldı.
Bu içerik 27.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 932 kez okundu.