Biz Kimiz?

ResimMerhaba!
TrakyaKariyer Blog sayfasına hoş geldiniz.

Bu sayfaya teknolojinin muazzam basitliği sayesinde tıklayıp neler paylaştığımızı görmek için geldiğinizi biliyor, bunun için teşekkür ediyoruz. Ve aynı zamanda neler okumak, görmek istediğinizi de az çok tahmin edebiliyor, ve bu konuda çalışmalar yapıyoruz.

Bizler kim miyiz? Bizler kariyer seçmenin ve bu süreci yönetmenin bireyler için ne kadar zor olabileceğini farkında olan, bu konuda sizlere yardımcı olmaya gönül vermiş küçük bir ekibiz. Daha resmi haliyle bizler PDR son sınıflardan 4 öğrenciyiz.  Danışmanımız Levent Göller sorumluluğunda topluma hizmet uygulamaları dersi dahilinde ve Kariyer Merkezi'nden Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN'ın koordinasyonunda belirlenen çalışma başlıklarından 'Sosyal Medya ve Web Sayfası İçerik Üretme' konusunu aldık. Ve içeriğimizin çerçevesi kariyer gelişimi olsun istedik.

Bu başlık ile bağlantılı olarak öncelikle bu blog sayfasını Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi hocalarımızdan Ayşe Taşkın liderliğinde açtık. Blog içerisinde yer alacak yazılar kariyer ve bölümümüz psikolojik danışmanlık ile ilişkili konulardan oluşacak. Bizler eğlenceli olacağını düşünüyoruz ve sizi çok sık görmeyi umuyoruz.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederiz!

KariyerBlog Ekibi...

Bu içerik 18.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1151 kez okundu.