ANKET: TRENDENCE GRADUATE BAROMETER 2016

Değerli Öğrenciler – Gelecekteki kariyeriniz hakkında söz sizde!

Sizleri kariyer ve eğitim alanlarında Avrupa’nın en büyük araştırmasına katılmaya davet ediyoruz!

Her yıl Avrupa genelinde 950 civarında üniversite, trendence Graduate Barometer vasıtasıyla öğrenci memnuniyeti konusunda değerli verilere sahip oluyor. Araştırmanın 2016 edisyonuna üniversitemiz de katılıyor. Her yıl 280,000 civarında öğrenci, hedeflerini ve motivasyonlarını paylaşarak geleceğin eğitim ve iş çevrelerinin şekillendirilmesine katkı sağlıyor.

Siz de katkı sağlayacak mısınız? Araştırmaya buradan katılın
www.trendence-gradbarometer.eu

Anketin sonunda bir önceki edisyonun sonuçları sizleri bekliyor. İşverenler ve üniversiteler verdiğiniz cevapların ışığında yeni neslin istedikleri hakkında bilgi sahibi olacaklar, sizler de eğitim ve kariyer alanlarında faydalı bilgiler içeren belgenizi indirebileceksiniz.

Cevaplarınız anonim kalacak ve kişisel verileriniz yasalarca korunacaktır.

Geleceğinizin söyleyecekleri var!

Bu içerik 21.10.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2095 kez okundu.