AB DİL FORUMU BAŞVURULARI AÇILMIŞTIR

ResimAvrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından Türkiye’nin 20 ilinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezleri koordinasyonunda 12-14 Ekim 2016 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan Avrupa Birliği Dil Forumu üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecektir. AB Bilgi Merkezleri’nin faaliyet gösterdiği 20 ilde bulunan üniversitelerde okuyan öğrencilerin başvurularının değerlendirilmesinde eğitim ve bilgi düzeyinin yanı sıra; dil ve dil çalışmalarına yönelik ilgileri göz önünde bulundurulacaktır.

AB destekli “AB Bilgi Merkezleri Ağı’nın Desteklenmesi Projesi’ kapsamında gerçekleştirilecek olan üç günlük programda dil temalı kaynaştırıcı etkinlikler ve akademik tartışmaların yer alacağı oturumların yanı sıra TV programcısı Mesut Yar’ın moderatörlüğünde bir de Forum gerçekleştirilecektir. Dil çalışmalarına ve dil konusuna kendi farklı bakış açılarından yaklaşacak olan renkli katılımcılarla geçecek bu organizasyona başvurular için en son tarih 23 Eylül 2016, 17:00’ye kadardır. Başvurmak isteyenlerin elifersoz@etso.org.tr mail adresine mail atmaları gerekmektedir.

Önemli**: Ulaşım, konaklama vb. tüm masraflar tarafımızca karşılanacaktır.
*Daha önce bu etkinlikte yer almış öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvuru formu ektedir.

Bu içerik 21.09.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1124 kez okundu.