2021-2022 BAHAR DÖNEMİ:3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi İlanı - TORRECID SERAMİK

Meslek Yüksek Okulunun; Kimya Teknolojisi, Laboratuvar Teknolojisi, Elektrik, Elektronik Teknolojisi, Makine, Mekatronik bölüm öğrencilerinden 14 Şubat - 27 Mayıs 2022 tarih aralığı için uzun dönem stajyer alınacaktır.

Yetenek Kapısı(https://www.yetenekkapisi.org/) üzerinden giriş yaparak iş/staj İlanları bölümünden başvuru yapabilirsiniz. 

TORRECID TÜRKİYE
Torrecid,1963 yılında kurulmuş seramik ve cam sektörlerine hammadde, kimyasal, hizmet, çözümler ve gelecek trendleri sağlayan bir çok uluslu iş grubudur. Torrecid Grup ana merkezi İspanya-Alcora Castellon'da yer almakta olup, 28 ülkede şubesi bulunmaktadır. Bunun yanısıra 120 den fazla ülkeye de hizmet vermektedir. Torrecid stratejisi,yeni çözümler ve gelecek avantajları yaratmak için innovasyon ve maksimum ilave değer temeline dayanmaktadır. Grubumuzun Türkiye şubesi 2009 yılında Eskişehir'de açıldı.Üretim faaliyetine geçmesiyle beraber 2021 Mayıs ayı itibariyle Bozüyük/Bilecik'e taşınmıştır. Ulaşım olarak servis imkanı hem Eskişehir hem de Bozüyük'ten sağlanmaktadır.
Bu içerik 30.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 986 kez okundu.