ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ KAPSAMINDA İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI İÇİN ÇORLU'NUN ÖNEMLİ SANAYİ KURULUŞLARINDAN LİLA GROUP İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

T.Ü. Kariyer Merkezi ve T.Ü. Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü’nün Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında yürüttükleri ortak çalışmalar sonucunda; T.Ü. Kariyer Merkezi İşveren Portalı üye firmalarından Lila Group katılımı ile 29 Ağustos 2018 tarihinde Kariyer Merkezi’nde bir toplantı düzenlendi.

Lila Group'u temsilen TPM ve Teknik Eğitim Kıdemli Uzmanı Murat SAKA'nın yanısıra Trakya Üniversitesini temsilen Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel BAYRAK, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA, Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış ÖZKAPI, İpsala Meslek Yüksekokulu'ndan Dr. Öğr. Üyesi Aydın GÜLLÜ ve Kariyer Merkezi'nden Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN’ın katıldığı toplantıda; üniversite-sanayi işbirliği süreci ve işyeri uygulama eğitimi (3+1 işyeri uygulaması) konularında görüşmeler yapıldı.

Toplantıda ayrıca Kariyer Merkezi ve  Lila Group ile öğrencilere 'Kağıt Üretim Süreç ve Teknolojisi' konusunda verilebilecek eğitimler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Lila Group ilkini 2016-2017 eğitim öğretim yılında uygulamaya aldığı Üniversite-Sanayi İşbirliği uygulaması ile öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlanmasının yanısıra çalışma hayatına dair tecrübe kazanmasının çok önemli olduğunu ve Trakya üniversite ile yapılabilecek işbirliği ile bölgede eğitim ve istihdam anlamında önemli bir adım atılmış olacağını ifade etti.
Ek Resimler
Bu içerik 04.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1079 kez okundu.