3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi Kapsamında Eğitim Veren Meslek Yüksekokulları ile Birim Sorumluları Toplantısı Gerçekleştirildi

3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi Kapsamında eğitim veren ve 2020-2021 yılı içerisinde işyeri uygulama eğitimi süreçleri başlayacak öğrencilerin bulunduğu Meslek Yüksekokulları Yönetimi'ne ve Meslek Yüksekokulu Kariyer Merkezi Birim Sorumluları'na yönelik bilgilendirmelerin yapıldığı  "3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi - Birim Sorumluları Toplantısı" 8 Şubat 2021 Salı günü çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirildi.

Toplantı açılışında Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hakkı Mevlüt ÖZCAN toplantının içeriği ve Kariyer Merkezi çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi aktardı.

Devamında  Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA 3+1 İşyeri Uygulaması süreçlerine ve gelecek dönem için yapılacak çalışmalara değindi.

Ardından Kariyer Merkezi İşyeri Uygulama Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK TAŞKIN 3+1 İşyeri Uygulaması süreçleri ve Kariyer Merkezi süreçlerinde Birim Sorumlularının destek verebileceği noktalar hakkında bir bilgilendirme sunumu yaptı.

Toplantı sonunda Merkez Müdürü Doç. Dr. Hakkı Mevlüt ÖZCAN ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA katılımcıların sorularını yanıtladılar. 
Ek Dosyalar
Ek Resimler
Bu içerik 10.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 648 kez okundu.