İŞKUR Mesleki Yönelim Bataryası Hizmeti İçin Randevu Talep Formu

İŞKUR Mesleki Yönelim Bataryası Hizmeti İçin randevular 2017-2018 Güz döneminden itibaren kabul edilecektir.

İŞKUR iş ve meslek danışmanları tarafından yapılan İŞKUR Mesleki Yönelim Bataryasını uygulama amacı, kişilerin ilgilerini, yönelimlerini, becerilerini fark ederek geliştirmelerini desteklemek ve böylece mesleki alternatiflerini görerek tercihlerini netleştirmelerine yardımcı olmaktır. Bu araç, bireylerin farklı meslekleri ve kendi kişisel özelliklerini tanımaları ve kendileri için en uygun mesleği bulabilmelerini hedeflemektedir.
Üniversitemiz Balkan Yerleşkesi Menza Binası giriş katta bulunan İŞKUR Hizmet Noktasında bu hizmet sadece Çarşamba günleri verilmekte olup söz konusu hizmetten yararlanmak isteyen adayların "İŞKUR Mesleki Yönelim Bataryası Hizmeti İçin Randevu Talep Formu"nu doldurmaları gerekmektedir. Adayların talep formunda iletmiş oldukları e-posta adresine randevu günü ve saati gönderilecektir.
Öneli Not: Mesleki yönelim bataryası hizmeti her aday için ortalama 1,5 saatlik bir süre içerisinde ve Üniversitemiz İŞKUR Hizmet Noktasında sadece Çarşamba günleri uygulanmaktadır. Diğer günlerde hizmetten yararlanmak isteyen adayların Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'ne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Ayrıca Adayların randevu saatinde İŞKUR Hizmet Noktasında bulunmaları konusunda hassasiyet göstermeleri rica olunur.
Danışmanlık hizmeti için randevu alan öğrencilerimiz İş ve Meslek Danışmanlarından  "İş Başı Eğitim Programı" hakkında da bilgi alabileceklerdir.

* Ad Soyad :
* Telefon Numarası :
* E-Posta :
Okul :
Bölüm :
* Güvenlik Kodu :
 NOT: İşlemin sonucunu giriniz.