ERASMUS+ GENÇLİK DEĞİŞİMİ - VARNA/BULGARİSTAN TEMMUZ 2018


Resim
Son Başvuru Tarihi: 23 Haziran 2018 Cumartesi, saat 17:00
BAŞVURU İÇİN: goo.gl/F6YBca

YOUTHART’ı 8 (6+2) kişilik ekibin (2 kişi yaş sınırı yok) temsil edeceği, toplamda 40 katılımcının yer alacağı, Bulgaristan’ın Varna şehrinde, 09 – 18 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Healthy and Active Youth” başlıklı, “Gençlik ve Sağlıklı Yaşam” temasını işleyen Erasmus+ Gençlik Değişimi projemize, gençlik çalışmalarıyla ilgilenen, proje teması hakkında bilgili ve ilgili, gönüllülük bilinci olan katılımcılar seçilecektir.
Seçilen katılımcılar ile proje bilgi paketi ve akabinde ev sahibi kuruluş tarafından istenen başvuru formu daha sonra ayrıca paylaşılacaktır. 
Bu proje, Erasmus+ Programı kapsamında fonlandığı için, katılımcıların yolculuk masrafları kilometre cinsinden hesaplanacaktır. Proje sözleşmesinde Türk katılımcıların kişi başı toplam seyahat harcamaları üst limiti “180 €” olarak belirtilmiştir. Vize işlemleri ile ilgili ev sahibi organizasyon ile yazışma yapılacak ve tüm vize harcamalarının belgeleri ibraz edilecektir. Pasaport ve vize durumunuzu proje başvurunuzda özellikle belirtiniz. Pasaport ve vize işlemlerinin yürütülmesinden ve takibinden ve proje ile ilgili diğer seyahat hazırlıklarından katılımcılar kendileri sorumludur.
Proje tarihlerindeki konaklama, yeme-içme ve aktivite giderleri ev sahibi kuruluş tarafından karşılanacaktır. YOUTHART’ın projenin fiziki organizasyonunda bir sorumluluğu yoktur.
Katılımcıların Erasmus+ Programı kapsamındaki sorumlulukları, proje başvuru formunda yer alan “Proje Sözleşmesi”nde açık ve net olarak belirtilmiştir. Projeye seçilen katılımcılar bu sözleşme kurallarına göre projede yer alacaklardır. Özellikle maddi kurallar açısından ileride sıkıntı yaşamamak adına bu sözleşmeyi dikkatlice okumak ve buna uygun hareket etmek katılımcıların sorumluluğudur. YOUTHART Proje Sözleşmesi’ni başvuru formunun en alt kısmında bulabilirsiniz.
Projemizin katılımcıları, aşağıdaki başvuru formu üzerinden yapılacak olan başvurular arasından değerlendirilerek YOUTHART Erasmus+ Program Koordinatörlüğü ve Ev sahibi organizasyon tarafından belirlenecektir.
NOT: Katılımları uygun görülen, proje katılımcıları ile bir Skype görüşmesi de gerçekleştirilecektir.
Kaynak
Bu içerik 21.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 981 kez okundu.