Yönlendirme Kurulu Toplantısı ve I. Model Kariyer Merkezi Çalıştayı (17-18 Mayıs 2016)

Proje çalışmaları kapsamında öngörülen Yönlendirme Kurulu toplantısının ilki Üniversitemizden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Metin AYDOĞDU ve Merkez Müdürü Prof. Dr. Yüksel BAYRAK'ın katılımı ile Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin başkanlığında, Namık Kemal ve Kırklareli Üniversiteleri, Ticaret ve Sanayi Odaları, İŞKUR, OSB ve YÖK temsilcilerinin katılımı ile 17 Mayıs 2016 tarihinde Tekirdağ'da gerçekleştirildi.

I. Model Kariyer Merkez Çalıştayı
18 Mayıs 2016 tarihinde Üniversitemizden Prof. Dr. Yüksel BAYRAK, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Berkan DEMİRAL ve Uzman Ayşe ÇELİK TAŞKIN’in katılımı ile gerçekleştirildi.

17-18 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen sunumlarda Üniversite Kariyer Merkezlerinin ana hatlarının analizi, mevcut paydaş modelinin analizi, gelecekteki çok paydaşlı modele yönelik vizyon ve çerçeve, model kariyer merkezi konuları ele alındı.
Bu içerik 17.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 573 kez okundu.