TEKNİK RUSÇA KURSU HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Teknik Rusça kursu sertifikalı olup  bu sertifika Türkiye’de işsizlik problemini çözmeye yöneliktir. Sunulan kurs yıllarca Rusya, Azerbaycan ve Türkiye’deki üniversitelerde, enstitülerde, araştırma kurumlarında, sanayide, üretim ve pazarlama alanlarındaki ortak projelere dayanarak yazılmıştır. (Avrupa Birliği, TÜBİTAK, DPT, Rusya Askeri Sanayisi, Rusya Uygulamalı Fizik Enstitüsü, Azerbaycan İnşaat – Mühendisleri Akademisi, Muğla Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Beko, Arçelik, Vestel, Pirelli, Eczacıbaşı vs.)

Bahse konu kurs, kursiyerlerin özellikle dış üretim ve pazarlama alanlarında iş bulmalarına yardımcı olacaktır. Kursta, Prof. Dr. Aydın ULUBEY tarafından Rusya’da ve Tübitak’ta oluşturulup geliştirilen bilinçaltı etkileme yöntemleri kullanılacaktır(canlı yayında anlatılacaktır). Bu özel yöntem sayesinde Rusça bilmeyen kursiyer 8 haftada, şirketlerde çalışabilmek için gereken düzeye ulaşacaktır.

Şirkette çalışmaya başlayan kursiyerler için bir yıl boyunca üretim, pazarlama ve teknik dil konusunda destek verilecektir.
 
Bilinçaltı yönteminin canlı uygulama örneği:
Kurs boyunca her salı, perşembe ve cumartesi akşam 21:00’den sonra oluşan sorular canlı yayında (skype üzerinden) yanıtlanacaktır.
Bilgi için: tuzem.trakya.edu.tr – Teknik Rusça Kursu  

Eğitime ve İlgili:
Prof.Dr.Aydın Ulubey (ÖSYM, YDS RUSÇA SINAVI TÜRKİYE BİRİNCİSİ)
Trakya Üniversitesi
Fen Fakültesi, Fizik Bölümü
Katıhal Fiziği ABD Başkanı
22030 Merkez/Edirne - Balkan Yerleşkesi

Skype: aulubey1
Tel: 0553 857 71 00
E-Posta: aydinulubey@trakya.edu.tr
Bu içerik 22.02.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1302 kez okundu.