T.Ü. GİRİŞİMCİLİK TOPLULUĞU GİRİŞİMCİLİK VE KARİYER GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Girişimcilik ve Kariyer Günü  etkinliği Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Girişimcilik Topluluğu’nun ortak çalışmaları ve Trakya Teknoloji Transfer Ofisi’nin iş birliği ile 12 Nisan 2016 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonunda akademisyenler, özel sektörden temsilciler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Etkinlik, T.Ü. Girişimcilik Topluluğu tarafından yapılan açılış konuşması ve Girişimcilik Topluluğu tanıtım videosu ile başladı.

Tüm gün süren etkinlikte sıra ile Mercedes Otobüs Üretim Karoser Altyapı Üretimi Grup Şefi Murat GÖKOĞLU, Dizayn Vip Kurucusu Erbakan MALKOÇ, Özyapar Orman Ürünleri'nden Emre ULAŞTEPE, Güvensan Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. Kurucusu Münteha ADALI ve Zumbara.com’dan Cem Cenk ÇOBAN  girişimcilik konulu sunumlarıyla yer aldılar.

Etkinliğe katılan ve özel sektör temsilcilerine soru soran öğrencilere Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan hediyeler verildi. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Ek Resimler
Bu içerik 14.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1139 kez okundu.