PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Trakya Teknoloji Transfer Ofisi işbirliği ile düzenlenen “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” Trakya Teknoloji Transfer Ofisi Seminer Salonunda 24-25 Aralık 2015 tarihlerinde öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Uzm. Ayşe ÇELİK TAŞKIN’ın Merkez çalışmaları hakkındaki konuşması ile başlayan eğitimin devamında, TTO Proje Uzmanı Çiğdem BEJİ Teknoloji Transfer Ofisi çalışmaları hakkında kısa bilgiler paylaştı. Ardından TTO Proje Uzmanı Tuğçe KÜÇÜKYILDIRIM Teknoloji Transfer Ofisi, projeler ve destekler hakkında bilgiler verdi.

Devamında söz alan Neslinur TURAN Avrupa Birliği Projeleri ve kendisinin de katıldığı proje çalışmaları hakkında, TTO Uzman Yardımcısı Furkan GÜNER TÜBİTAK destekli projesi hakkındaki çalışma ve deneyimlerini paylaştı.

Öğleden önceki son sunumda ÜSİ Uzman Yardımcıları Barış KAROL ve Ayhan BAĞCI kendilerinin de dahil olduğu T.Ü. Mühendislik Fakültesi öğrencileri tarafından tasarlanan elektrikli araç "Pehlivan Elektrak" çalışmaları ve TÜBİTAK yarışmasına geçen yıl güneş enerjisiyle çalışan araç ve üçüncü olan ''Pehlivan 02'' hakkında bilgiler paylaşarak yaşadıkları deneyimleri aktardılar.

Öğleden sonra başlayan ve TTO Proje Uzmanı Çiğdem BEJİ tarafından verilen “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” proje terminolojisi ve mantıksal çerçeve yaklaşımı hakkında bilgiler ile başladı. Proje içerisinde fikrin önemini vurgulayan BEJİ, fikirlerin projeye dökülmesinin önemini vurguladı. Eğitim içerisinde oluşturulan proje grupları ile uygulamalı çalışmalar yapılarak öğrencilerin proje kavramını algılamaları ve uygulamaya dökmeleri açısından ciddi kazanımlar elde etmeleri sağlandı.  Trakya Teknoloji Transfer Ofisi Kuluçka Merkezi’inde yapılan uygulamalar proje grup başkanları tarafından sunuldu.

Eğitim sonunda Trakya Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Uzm. Onur KÜBÜÇ tarafından eğitime katılan öğrencilere katılım belgeleri verildi.

Eğitim toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Ek Resimler
Bu içerik 28.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1197 kez okundu.