PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMİ-II TAMAMLANDI

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Trakya Teknoloji Transfer Ofisi işbirliği ile düzenlenen “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi-II” Trakya Teknoloji Transfer Ofisi Seminer Salonunda 25-26 Şubat 2016 tarihlerinde öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Uzm. Ayşe ÇELİK TAŞKIN’ın Merkez çalışmaları hakkındaki bilgilendirmeleri ile başlayan eğitimin devamında, TTO Proje Uzmanı Çiğdem BEJİ Teknoloji Transfer Ofisi çalışmaları, projeler ve destekler hakkında bilgiler paylaştı.

Devamında ÜSİ Uzman Yardımcıları Barış KAROL ve Ayhan BAĞCI kendilerinin de dahil olduğu T.Ü. Mühendislik Fakültesi öğrencileri tarafından tasarlanan elektrikli araç "Pehlivan Elektrak" çalışmaları ve TÜBİTAK yarışmasına geçen yıl güneş enerjisiyle çalışan araç ve üçüncü olan ''Pehlivan 02'' hakkında bilgiler paylaşarak yaşadıkları deneyimleri aktardılar.

Ardından söz alan TTO Uzman Yardımcısı Furkan GÜNER, TÜBİTAK destekli projesi hakkındaki çalışma ve deneyimlerini paylaştı.

TTO Proje Uzmanı Çiğdem BEJİ tarafından verilen “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi-II” proje terminolojisi ve mantıksal çerçeve yaklaşımı hakkında bilgiler ile başladı. Proje içerisinde fikrin önemini vurgulayan BEJİ, fikirlerin projeye dökülmesinin önemini vurguladı. Eğitim içerisinde oluşturulan proje grupları ile uygulamalı çalışmalar yapılarak öğrencilerin proje kavramını algılamaları ve uygulamaya dökmeleri açısından ciddi kazanımlar elde etmeleri sağlandı.  Trakya Teknoloji Transfer Ofisi Kuluçka Merkezi’inde yapılan uygulamalar proje grup başkanları tarafından sunuldu.

Eğitimin ikinci günü olan 26 Şubat 2016 tarihinde Trakya Kalkınma Ajansı’ndan gelen uzmanlarının yapmış oldukları sunum ile katılımcılar ajansın projeleri hakkında da bilgilendirildi.

Eğitim sonunda TTO Proje Uzmanı Çiğdem BEJİ tarafından eğitime katılan öğrencilere katılım belgeleri verildi.

Eğitim toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Ek Resimler
Bu içerik 29.02.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 668 kez okundu.