Paydaş İstişare Toplantısı-08.08.2016

Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetleri Verilmesine Yönelik Teknik Destek Operasyonu kapsamında projenin kilit uzmanlarından Besim Durgun koordinatörlüğünde, uzmanlar Oğuzhan Akyıldırım ve Özgür Dirim Özkan tarafından Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, Edirne ilindeki diğer proje paydaşları olan Ticaret Sanayi Odası, Türkiye İŞ Kurumu ve Sivil Toplum temsilcilerinin katılımıyla 8.08.2016 tarihinde paydaşlarla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı sırasında Üniversite Öğrencileri ve Yeni Mezunlarına uygulanan anket sonuçlarının sunumu yapıldı. Toplantıda ayrıca bugüne kadar yapılmış olan Odak Grup Toplantıları ve Derinlemesine Görüşmelerde elde edilen bulgular da tartışıldı.

Toplantıya Merkez Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İsmail KILIÇ, Arda Meslek Yüksekokulu Kariyer Merkezi Birim Sorumlusu Öğr. Gör. Zeynep ÇETİN, Merkez personelleri Uzm. Ayşe ÇELİK TAŞKIN ve Uzm. Yağmur DUBLEN GÖKSU, 4 yıllık bölümlerin staj süreçleri ilgili Üniversitemiz Eczacılık Fakültesinden Bilg. İşl. Ayşe Gül ÖZGÜR, 2 yıllık bölümlerin staj süreçleri ilgili   Bilg. İşl. Milfer KARA ile öğrenci temsilcisi Gizem SEVİNÇ katıldı.

Ek Resimler
Bu içerik 08.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 650 kez okundu.