ONLINE ANKET: TRENDENCE GRADUATE BAROMETER 2015

Sevgili Öğrenciler,

Senelik öğrenci anketimiz trendence Graduate Barometer 2015 – Avrupa Versiyonu’na hoş geldiniz.

Üniversitemiz, Avrupa’nın en büyük eğitim ve kariyer temalı araştırması olan trendence Graduate Barometer’a katılan yaklaşık 1.000 üniversiteden biridir. Sorular eğitiminizden duyduğunuz memnuniyeti ve gelecekte kariyer anlamında beklentilerinizi kapsamaktadır. Anket tüm Avrupa genelindeki öğrencilerin bu konudaki fikirlerini toplamakta ve her ülkeden öğrencilerin arasındaki benzerlikleri ve farklılıkları gözler önüne sermektedir.

Anketi tamamladıktan sonra kendi verdiğiniz yanıtları tüm Avrupa genelindeki öğrencilerin vermiş oldukları ortalama yanıtlar ile karşılaştırabilirsiniz.

Bu anket, Berlin’deki araştırma partnerimiz trendence Institut ile birlikte ortak yürütülmektedir. Vereceğiniz yanıtların anonim kalacağı ve bilgilerinizin yasal koruma altında tutulacağından sizi temin ederiz.

Anketimiz online olarak sunulmaktadır ve yanıtlanması hızlı ve kolaydır. Bunun yanı sıra artık anketimize rahatlıkla ve güvenle mobil cihazlarınız üzerinden (akıllı telefon, tablet vb.) katılabilirsiniz.

Katılmak için lütfen buraya tıklayın: www.trendence-gradbarometer.eu

trendence Graduate Barometer’a katılım için son tarih Şubat 2015’in ilk haftasıdır.

En iyi dileklerimizle,

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Trakya Üniversitesi

Bu içerik 12.01.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1179 kez okundu.