KEMAL ŞAHİN İLE GİRİŞİMCİLİK KONFERANSI YOĞUN BİR KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal ŞAHİN, 26 Mart 2014 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde öğrenci ve akademisyenler ile bir araya geldi. Konferansa Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin SARIOĞLU katılırken Şahinler Holding bünyesinden Modavizyon  Genel Müdürü Turgut BAKIR,  Modavizyon İnsan Kaynakları Müdürü Vedat OKUŞ ile Modavizyon ve Şahinler Holding çalışanları da  katıldı. Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Girişimcilik Topluluğu tarafından organize edilen konferansa öğrenci ve  akademisyenler büyük ilgi gösterdi.

Konferans başlangıcında katılımcılara Şahinler Holding kurumsal tanıtım filmi sunuldu. Ardından katılımcılara kendi yaşam öyküsünü anlatarak konuşmasına başlayan Kemal ŞAHİN, başarılı girişimcilik öyküsünü paylaşarak hayatta başarı veya başarısızlığın tesadüf olmadığını söyledi. Kemal ŞAHİN, çalışma hayatında en önemli prensibin insanları anlamak olduğunu belirterek, doğru iletişimin önemine dikkat çekti ve konuşmasında bir yönetici olarak bütün çalışanlarını ve müşterilerini anlamaya gayret ettiğini belirterek, gelecekte vizyon sahibi şirketlerin başarıyı yakalayacağını söyledi.

Kemal ŞAHİN konuşmasını noktalamadan önce öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Konferans sonunda Kariyer Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Yüksel BAYRAK tarafından Kemal ŞAHİN’e Üniversitemizin tabağı takdim edilerek katılımcılarla paylaştığı tecrübe ve bilgilerden dolayı  Prof. Dr. Yüksel BAYRAK, Uzm. Ayşe ÇELİK TAŞKIN ve Trakya Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu üyeleri kendisine teşekkürlerini sundu.

Ek Resimler
Bu içerik 27.03.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3977 kez okundu.