KARİYER MERKEZİMİZ MENZA BİNASI GİRİŞ KATTA FAALİYETLERİNE BAŞLADI

Kariyer Merkezimiz Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde bulunan MENZA binasının giriş katında hizmet vermeye başlamıştır. Başta Trakya bölgesinde bulunan firmalar olmak üzere tüm sektörlere ait kurum ve firmalarla iletişim kurarak merkezimizi tanıtan çalışanlarımız; diğer yandan da düzenlenecek etkinlik ve faaliyetler için Kariyer Merkezi Sorumlusu Doç. Dr. Yüksel BAYRAK önderliğinde çalışmalar yürütmektedirler.

Ayrıca merkezimizi ziyaret eden öğrenci, mezun, akademisyen ve bilgi talebinde bulunan firmalara Kariyer Merkezi sorumlu ekibini oluşturan Yrd. Doç. Dr. İsmail KILIÇ,  Öğr. Gör. Duygu ŞAHİN, Öğr. Gör. Fatmagül HALICI, Öğr. Gör. Zeynep ÇETİN ve Uzman Ayşe TAŞKIN tarafından bilgilendirmeler yapılmaktadır.

Bu içerik 27.12.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1102 kez okundu.