İtalya Çalışma Ziyareti(11-15.10.2016) ve İtalya Staj Programı(17-28.10.2016)

Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetleri Verilmesine Yönelik Teknik Destek Projesi kapsamında 11-15 Ekim 2016 tarihleri arasından gerçekleştirilen İtalya Çalışma Ziyareti'ne Merkezimizden Uzman Ayşe ÇELİK TAŞKIN ve Uzman Yağmur DUBLEN GÖKSU "İtalya Çalışma Ziyareti" katılım sağladılar.

Çalışma ziyareti boyunca
Venedik Ca’ Foscari Üniversitesi, ECIPA, CUOA , Formaper ve Milano –Bicocca Üniversitesi  ziyaret edildi. Bu kurum ve kuruluşlarda sunulan kariyer hizmetleri ve girişimcilik konularında kurum yetkililerince yapılan sunumlarla katılımcılara bilgi verildi.

Staj programı kapsamında ise Uzman Ayşe ÇELİK TAŞKIN Cattolica Üniversitesi'nde(Università Cattolica del Sacro Cuore), Uzman Yağmur DUBLEN GÖKSU ise Bicocca Üniversitesi'nde (Università degli Studi di Milano Bicocca) 9 iş günü staj yapmış, bu üniversitelerdeki kariyer hizmetlerini yerinde izlemişlerdir.
Bu içerik 15.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 659 kez okundu.