İŞKUR MESLEKİ YÖNELİM BATARYASI (MESLEKİ EĞİLİM TESPİT TESTİ) HAKKINDA DUYURU

ResimİŞKUR iş ve meslek danışmanları tarafından yapılan İŞKUR Mesleki Yönelim Bataryasını uygulama amacı, kişilerin ilgilerini, yönelimlerini, becerilerini fark ederek geliştirmelerini desteklemek ve böylece mesleki alternatiflerini görerek tercihlerini netleştirmelerine yardımcı olmaktır. Bu araç, bireylerin farklı meslekleri ve kendi kişisel özelliklerini tanımaları ve kendileri için en uygun mesleği bulabilmelerini hedeflemektedir. 

Üniversitemiz Balkan Yerleşkesi Türkan Sabancı Kültür Merkezi binasında bulunan İŞKUR Hizmet Noktasında bu hizmet sadece Çarşamba günleri* verilmekte olup söz konusu hizmetten yararlanmak  isteyen adayların "İŞKUR Mesleki Yönelim Bataryası Hizmeti İçin Randevu Talep Formu"nu doldurmaları gerekmektedir. Adayların talep formunda iletmiş oldukları e-posta adresine randevu günü ve saati gönderilecektir.
 
*Mesleki yönelim bataryası hizmeti yoğunluk nedeni ile Üniversite İŞKUR Hizmet Noktası'nda her Çarşamba verilememektedir.  Bu nedenle yoğunluk durumunda Mesleki Yönelim Bataryası Hizmeti talepleri Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Merkez binasına yönlendirilecektir. 
Bu içerik 30.04.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 32141 kez okundu.