İŞKUR HİZMET NOKTASI GÜZ DÖNEMİ DANIŞMANLIK FAALİYETLERİNE BAŞLADI

İŞKUR  İş ve Meslek Danışmanları; iş ve meslek seçme aşamasında bulunan, meslek eğitimine başlayacak olan gençlere meslek danışmanlığı boyutunda, ilk kez çalışma hayatına atılacak olanlara, uzun süreli işsizlere, işsizlik sigortası ödeneği alan işsizlere, meslek edinmek, meslek değiştirmek, mesleğinde ilerlemek isteyen yetişkinlere ise iş danışmanlığı boyutunda bireysel ve gruplar halinde görüşmeler yapılarak, onların meslek ve iş seçiminin önemi konusunda bilinçlenmelerine, işyerleri, meslekler ve eğitim olanakları hakkında bilgi sahibi olmalarına ve kendilerini tanımalarına yardımcı olmaktadırlar.

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları ile görüşme yaparak İŞKUR hizmetlerinden yararlanmak veya bilgi almak isteyen öğrenci ve mezunlarımızın; her Çarşamba 09:30-12:00 ile 13:00-17:00 saatleri arası hizmet veren Üniversitemiz Balkan Yerleşkesi Kariyer Merkezi binası giriş katta bulunan İŞKUR Hizmet Noktası’na gelmeleri veya e-posta yolu ile bilgi almak isteyen öğrencilerin kariyer@trakya.edu.tr ‘ye e-posta göndermeleri rica olunur.

E-posta yolu ile Merkezimize ulaşan adayların bilgi talepleri İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları’na yönlendirilecektir.

*Randevu taleplerinizi formu doldurunuz.
Bu içerik 04.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 634 kez okundu.