İŞ ARAMA BECERİLERİ, CV HAZIRLAMA VE MÜLAKAT TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Resim
Değerli Adaylarımız;

İŞKUR  İş ve Meslek Danışmanları; iş ve meslek seçme aşamasında bulunan, meslek eğitimine başlayacak olan gençlere meslek danışmanlığı boyutunda, ilk kez çalışma hayatına atılacak olanlara, uzun süreli işsizlere, işsizlik sigortası ödeneği alan işsizlere, meslek edinmek, meslek değiştirmek, mesleğinde ilerlemek isteyen yetişkinlere ise iş danışmanlığı boyutunda bireysel ve gruplar halinde görüşmeler yapılarak, onların meslek ve iş seçiminin önemi konusunda bilinçlenmelerine, işyerleri, meslekler ve eğitim olanakları hakkında bilgi sahibi olmalarına ve kendilerini tanımalarına yardımcı olmaktadırlar.

Bu amaç doğrultusunda 02 Nisan 2014 tarihinde düzenlemiş olduğumuz eğitim tekrarlanacak olup 09 Nisan 2014 Çarşamba saat 14:00’te Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Menza Binası giriş katta bulunan Kariyer Merkezi Seminer Salonunda, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları yönetiminde “İş Arama Becerileri, CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” konulu eğitim düzenlenecektir. Katılmak isteyen Adaylarımızın http://kariyer.trakya.edu.tr/forms/is-arama-becerileri-cv-hazirlama-ve-mulakat-teknikleri-egitimi#.Uzpjv_l_tqU adresinde bulunan Katılım Formunu doldurmaları gerekmektedir. Söz konusu katılım formuna http://kariyer.trakya.edu.tr/ web sayfası üzerindeki “Formlar” alanından da erişilebilmektedir.

Eğitimler sonraki haftalarda da tekrarlanacak olup, yoğun katılım olması durumunda aynı gün içerisinde eğitim sayısı arttırılabilecek ve Adaylarımıza e-posta yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Bu nedenle Katılım Formunun katılacak Adaylarımız tarafından mutlaka doldurulması gerekmektedir.

Soru ve sorunlarınız için kariyer@trakya.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Başarılar.

Bu içerik 04.04.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2075 kez okundu.