Girişimci Kişilik Eğitimi 22 Kasım'da!

"Dünya’da ve Türkiye’de girişimciliğin geldiği nokta ve girişimcilik profilleri nelerdir? Girişimciler için doğrular neler olmalı? Hangi adımlar sizi başarıya götürür?" gibi soruların tüm cevapları bu eğitimde.
Girişimci Kişilik Eğitimi 22 Kasım, Salı günü 13:30-17:30 saatleri arasında Trakya Teknopark Konferans Salonunda.

Kayıt için: http://girisimcikisilik.eventbrite.com


Sorularının yanıtlarını arıyorsanız TİM-TEB Girişim Evi tarafından düzenlenen ücretsiz etkinliğe davetlisiniz.

Yer: Trakya Teknopark Toplantı Salonu

Tarih: 22 Kasım 2016, Salı

Saat: 13.30-17.30

Eğitmen: Faruk Yaylaz

Faruk Yaylaz – Kısa Özgeçmiş:

‘’Faruk Yaylaz; Marmara Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Eğitim boyunca iş etüdü, istatistik, öntahmin, üretim planlama gibi alanlarda proje süreçlerinde faaliyet göstermiştir. Girişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’ndeki çalışma süreci boyunca çeşitli eğitim ve danışmanlık projelerinde görev almıştır. Bu projeler kapsamında yapılan eğitimlerin bir çoğunu hazırlamıştır. MEPTUR Destination Management, Global Leadership Association’da çalışmış olup, SUNNY Atmaca Elektronik, Üretim Planlama ve İş Etüdü bölümünde ve ERGO Sigorta’nın Yurtdışı İletişim departmanında staj yapmıştır. 2014’ten bu yana TEB Girişim Evi’nde çalışmaktadır.

Katma değerli ve yüksek potansiyelli teknokent girişimcileri için hazırlanan TEB Startup Incubation ve Levelup Acceleration programı dahilinde gerekli iletişim ve koordinasyon yönetimini yapmaktadır.

Ayrıca gelişen teknolojilerin takibi ve hazırlanan eğitimler kapsamında çeşitli yurtiçi ve yurtdışı pazar analizleri ve araştırmaları bulunmaktadır. Faruk Yaylaz, girişimcilik ekosisteminin gelişmesine yönelik katkıda bulunmaktadır. Bugüne kadar yer aldığı, Eğitim ve Danışmanlık Projelerinin Bazıları:

·         TİM-TEB VE TEB Girişim Evi Danışmanlığı

o   Girişimcilik ve İş Kurma Süreçleri

o   İş Fikri Doğrulama

o   İş modeli kanvası

·         Teknokent Yönetimi

·         Değişik sektörlerdeki projeler için iş planı, satış & pazarlama planının geliştirilmesi’’

Ek Resimler
Bu içerik 16.11.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 763 kez okundu.