DUYURU:GURU SİSTEM YÖNETİM VE YAZILIM FİRMASI TARAFINDAN ADAY PORTALI ÜZERİNDE AÇILAN İŞ İLANLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

ResimBilgisayar-Bilişim sektöründe faaliyet gösteren GURU SİSTEM YÖNETİM VE YAZILIM firması tarafından T.Ü. Kariyer Merkezi Aday Portalı üzerinde 2 adet ilan mevcut olup ilanlara ait bilgiler aşağıda ekli dosyalarda verilmiştir.

Firma yetkilisi tarafından verilen bilgiye göre; “Proje Sorumlusu veya Asistanı” başlıklı iş ilanına ilgili bölüm mezunlarının yanı sıra temel bilgisayar bilgisine güvenen diğer lisans/önlisans bölümü mezunları da başvurabilecektir.

Kariyer Merkezi üzerinde açılmış söz konusu ilanlara ve diğer firmaların açtığı ilanlara ulaşmak isteyen adaylarımız "Aday Portalı" üzerinden giriş yapabilirler.

Ek Dosyalar
Bu içerik 11.04.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2002 kez okundu.